Besplatan oglasni prostor za web trgovine

Ispunjavanjem obrasca “pošalji popust” automatski će se kreirati vaša partnerska stranica za vaše jedinstvene kupone. Popusti, promocije, kuponi bit će dostupni kontinuirano na ovoj jedinstvenoj partnerskoj stranici kao i na drugim mjestima na stranici, kao što su: kategorije, početna stranica itd.
Logo, opis i promjene informacija na stranici partnera možemo primiti e-poštom te ih uskoro ažurirati.

Zašto je to korisno za vas kao vlasnika web trgovine?

Naša prednost je vaša prednost. Naše web stranice kuponkodok.hu posjećuju korisnici interneta koji nam dolaze s namjerom kupnje i spremaju se donijeti odluku. Njihova odluka je vođena cijenama i popustima, razmišljajte samo o stranicama za usporedbu cijena. Dakle, pojavljivanjem na našoj stranici možete dosegnuti prilično dobro filtriranu skupinu kupaca. Ne morate trošiti energiju, novac i vrijeme na reklamiranje vlastitog kupona. Mi ćemo to učiniti za vas.

Kako vam Kupona.hr pomaže?

Pošaljite kupone, promotivne linkove koji se mogu koristiti u vašoj web trgovini i mi ćemo ih nakon kratkog pregleda prikazati na našoj stranici. Istodobno s predanim kuponom, kreirat će se i vaša partnerska podstranica na kojoj možete prijaviti dodatne popuste i kupone.

Mnoge internetske trgovine kuponima pružaju različite popuste posjetiteljima, potičući ih na kupnju.

Kuponska kampanja se brzo isplati jer ne morate trošiti energiju, novac i vrijeme na reklamiranje vlastitog kupona. Mi ćemo to učiniti za vas.

Koliko će to stajati?

Ne naplaćujemo nikakve naknade, naknade za povezivanje, provizije ili mjesečne naknade. Dakle, popusti su potpuno besplatni za prikazivanje.

Sve što trebate učiniti za ulazak na našu web stranicu je unijeti kupon kod ili promotivni link, koji ne zahtijeva nikakvo ulaganje, već sada možete imati prednost u odnosu na konkurenciju uz popust od 5%. Osim toga, određeni kupac će upoznati vašu web trgovinu, vašu tvrtku, a može biti i ponovni kupac.

Posjetiteljima naše web stranice služimo više od 7 godina, a tijekom tog vremena kontinuirano smo optimizirali našu stranicu kako bismo pružili najbolju uslugu i našim partnerima i posjetiteljima.

Što mi je potrebno da se pojavi na stranici

Pošaljite kupone, promotivne linkove koji se mogu koristiti u vašoj web trgovini i mi ćemo ih nakon kratkog pregleda prikazati na našoj stranici.