Lelosi

Besplatna dostava na Lelosi.hr

Besplatna dostava iznad 80 € (602,76 kn) na Lelosi.hr

Više o popustu valjano: 2024-06-23 2x Total Used

Popusti, kuponi i ekskluzivni događaji

Pretplatite se na naš newsletter i primajte pravovremene informacije o popustima

Istekli popusti i kuponi

Kupon – 35% popusta na SVAKI drugi artikl naLelosi.hr
valjano: 2023-05-31
više informacija o popustu

Kupon – 35% popusta na SVAKI drugi artikl naLelosi.hr

Više o poslu

Tajna je u materijalu
Savršenstvo možda ne postoji, ali LELOSI mu se jako približio. Naši se proizvodi razlikuju od ostalih po mekoći materijala, udobnosti i iznimnoj izdržljivosti. LELOSI umjetna vlakna najsličnija su prirodnoj, organskoj svili. Mekani, ali vrlo izdržljivi materijal dizajniran je da pristaje poput druge kože, a istovremeno vam omogućuje kretanje bez osjećaja ograničenja.

LELOSI vlakna izrađena su kao rekonstrukcija prirodnog materijala i spajaju snagu, nježnost i mekoću svile, ali s naglaskom na trajnost i elastičnost, te održivost. Inovativna membrana stvara strujanje zraka i ne zadržava vlagu te tako pruža dugotrajnu udobnost u svim situacijama. Kroz različita poboljšanja i testiranja od strane naših korisnika, podigli smo cijeli proces na razinu na kojoj je naš materijal spreman da ga cijeli svijet upozna. Nudimo savršenu udobnost za naše kupce koji žele samo najbolje.

Kada udobnost postane vaš stil
Važan segment vašeg općeg stanja je i vaš dobar izgled, stoga smo posebnu pažnju posvetili kreativnim modnim dizajnerima s izvrsnim idejama. Kombinacija unikatnih uzoraka i nenadmašne savršenosti LELOSI materijala garantiraju najbolje iskustvo, što iznova potvrđuje velik broj zadovoljnih kupaca. Naši modeli se proizvode u ograničenim količinama s naglaskom na kvaliteti.

LELOSI veliku pozornost posvećuje i razvoju i inovacijama u segmentu materijala. Vjerujemo da naši kupci zaslužuju kvalitetu bez premca, zbog čega su naši modeli dizajnirani s vizijom izdržljivosti i udobnosti, što ih čini sigurnima za okoliš. Naš motiv je proizvesti najbolji materijal koji omogućuje bolji život.